Projekt legehus

Event ved HH Simonsen

img_0166
HH Simonsen…. HH står for; Hans og Henning. Hvilket er navnet på to af de tre medstiftere.

I samarbejde med Amaze press var, jeg for nylig til intim bloggerevent ved HH simonsen hovedkontor. HH simonsen er uden tvivl en virksomhed i vækst og produkterne forhandles pt i 15 lande. Tilbage i 2002 blev HH Simonsen skabt af tre frisører med en mission om, at gøre lækre styling-redskaber tilgængelig for alle. Hovedkontoret ligger placeret i sønderjyske Skærbæk, det var netop også her – det hele startede.

Vi startede aften ud med at blive forkælet med den lækreste tapas, hyggede og snakkede. Det var hyggeligt, at møde nogen af de andre piger.

Efter vi havde spist os godt mætte i tapas, fik vi rundvisning – og her fortalte medstifer Hans, om HH simonsens historie – bl.a at det hele startede med et krøllejern – og i dag består sortimentet af ti krøllejern samt en række føntørre og glattejern. Dertil samarbejder HH Simonsen med amerikanske Joico. Vidste i, at HH Simonsen giver 5 års garanti på deres produkter? (dog ikke deres føntørrer)

img_0175

HH Simonsen er uden tvivl en jordnær virksomhed, som tænker meget på forbrugerne samt deres ansatte. Jeg bemærkede bl.a at de har en hjertestarter hængende på matriklen. Det er fanme (undskyld sproget) godt at se.

Lisbeth Simonsen frisør og medstifer, gav efter rundvisningen tips og tricks. Det var SÅ inspirerende. Jeg havde netop forinden eventet fået klippet et kæmpe luns af mit hår, og ankom med en lang page. Det var virkelig dejligt, med inspiration til den lange page. Lisbeth stylede mit hår med rod vs9 woo waver, og hold nu meje, jeg elsker det beach look det stylings tools giver. Du kan finde det, her.
skaermbillede-2017-10-25-kl-18-29-49

Til slut, vil jeg tillade mig, at spamme jer med en masse billeder fra en skøn og inspirerende aften.
img_0174

img_0169

img_0190

img_0178

img_0183

img_0176

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt legehus