Conteco beton

Flokk HÅG Futu

Indlægget er lavet i samarbejde med FLOKK. Der gøres opmærksom på, at produkterne er modtaget i gave – men holdningerne er som altid mine egne.


Når udseende og funktionalitet kombineres i en.

Det var uden tvivl de smukke dybe farver, som gjorde – at jeg i første omgang begyndte at kigge mod Flokk HÅG Futu. Stolen fås i 7 forskellige farver – alle inspireret af naturen, fra neutrale til mere dybe farver. Vi har stolene i aubergine og forest. Valget faldt på disse to forskellige farver af flere årsager;
– for at skabe kontrast og fokus på stolene i et neutral og gråt kontor.
– fordi disse to farver netop er nogen af de gennemgående farver i vores indretning.
– samme farve på begge kontorstole – det ville da næsten blive for ens. Og så kan vi kende forskel på min og din.

Men nå. Farve er jo (selvfølgelig) ikke alt. Udover, at HÅG Futu har et unikt æstetisk og enkelt udseende, så har stolene også høj funktionalitet og komfort. En god kontorstol er for os blevet alfa omega. Det er gået op for os, hvor mange timer vi egentligt tilbringer i den, og det er derfor vigtigt, at vi sidder godt i den. Flokk har formået at skjule, i stolens stilrene design, at den er fyldt med teknik som gavner og optimerer ergonomien og ens holdning. Teknik som bl.a ‘perfekt balance’ – hvilket er en bevægelsesmekanisme som sikrer, at man altid sidder i fuld balance. Funktionen følger én – hvilket vil sige, om man læner sig tilbage, frem elller skifter stilling så tilpasser stolen sig automatisk efter dig. Den enorme fleksibilitet, gør – at vi ikke forstyrret af, dårlig siddestilling – såsom trætte skuldre. Hvilket jeg døjede med førhen! Vi har også valgt lændepude, som giver endnu mere støtte i ryggen.

Selvom stolen er hurtig og nem at indstille – så er vi alligevel så konservative at vi har hver vores farve. Det er lidt ligesom ved spisebordet, der har man jo også faste pladser. OG, så er det også lidt fint at de er i forskellige kontrast farver.

Fodkryds giver mange muligheder for at variere placeringen af dine fødder, samtidigt er det nemt at flytte rundt på stolen – og bedst af alt, så laver stolen ikke mærker på vores gulv, som vel og mærket er massiv egetræ, og derfor har tildens til at være en anelse sart.

HÅG Futu leveres i enten fuldpolstret eller mesh og fås med forskellige tilvalg, som: armlæn som kan justeres i både højde og bredde, lændepude (som giver ekstra støtte) samt 5-benet fodkryds. Vejledende pris for stolen starter ved 5254 kr. ex. moms.

Bonus info: der ydes 10 års garanti på alle tekstiler ved normalt brug.

Du kan læse mere om stolen, samt se andre modeller, her.

3 kommentarer

  • Hej Kimie,
    Jeg bruger selv utroligt meget tid i en kontor stol, da min hverdag går som web udvikler. Meget af tiden arbejder jeg hjemmefra, hvor jeg endnu ikke har fået skaffet mig en ordenlig kontorstol.
    Jeg tænkte derfor om Flokk ville være noget for mig, men er som altid lidt skeptisk omkring prisen. For man noget for pengene?
    Og ville du anbefale disse stole til en der før i tiden har haft “stole problemer”?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kimiefalk

      Hej Pernille,
      Det kan godt nok også være en jungle med de stole der….! Vi har rigtig gode erfaringer med flokk – og synes absolut de leverer op til prisen. Men ja, det er mange penge.

      Det ligefor du skal låne min 😬

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Vil da helt bestemt holde Flokk, som en mulig deltager, når der bliver talt sådan om det.

      Mange Tak!!!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Conteco beton