Flokk HÅG Futu

Flexa play

Indlægget er lavet i samarbejde med Flexa og Elephants and Ants. Der gøres opmærksom på, at produkterne er modtaget i gave – men holdningerne er som altid mine egne.

Vi valgte, at skifte Vega seng ud ‘før tid’ fordi den var blevet for lille. Ikke for lille til hende, men for lille til, at én af os kunne ligge i den sammen med hende. Fra tid til anden, eller faktisk som oftes, så har Vega brug for, at vi ligger sammen med hende efter godnat historie og indtil hun er faldet i søvn. Det kan godt være der er teorier der siger, at barnet skal lære sove selv, for ellers bla. bla. bla. Men, det tager vi ikke så højtidligt. Hvis vores datter i en periode har brug for den ekstra tryghed – jamen så får hun sgu den.

Valget faldt på Flexa play i hvid, find den her. En enkel, fin og tidløs seng – som er lavet af MDF og asketræ. Sengen er fullsize voksen størrelse, så der er masser plads både til ungen, os og selvfølgelige alle bamserne. Man kan til sengen købe en sengehest, som sikre at barnet ikke falder ud. Se den her.

Sengens specifikationer:
Længde 204 cm
Dybde 96 cm
Højde 72 cm

Nok har sengen et flot design – men, vigtigst af alt, er altså madrassen. Det er madrassen der danner hele fundamentet for barnets søvn komfort. Og har Flexa virkelig vundet mit hjerte.

Vi valgte en latex-skum-latex madras som er vendbar. Se den her. Madrassen består af 3 cm latex med kølende gel på den ene side, en midte af 5 cm koldskum, samt 4 cm latex på den anden side. Latexen, der har luftkanaler, giver god ventilation og sørger for at fugt transporteres væk fra det sovende barn.

At madrassen er vendbar betyder, at ens voksende barn altid er sikret den bedste komfort – og i og med den er vendbar så undgår man, at man skal fare ud og købe ny madras med højere vægtgrænse når barnet når én vis vægt.
Man starter med at bruge siden med 3 cm latex, og vender så madrassen, når barnets vægt når 40 kg.


Madrassen fås med tre forskellige betræk afhængig af behov.

Bomuldsbetræk
Bambusbetræk
Eucalyptusbetræk

Da vi har et meget varm barn, som oftes tager sit tøj af om natten, så valgte vi eucalyptusbetrækket. Det har nemlig en kølende effekt og hjælper med at transportere varmen væk. Betrækket har en høj evne til at suge fugt, så sovemiljøet holdes tørt.
Betrækket kan vaskes i vaskmaskinen ved 40 grader.

Gå på opdagelse i Flexa’s magiske univers. Der findes et utal af forskellige serier foruden Play-serien. Fx. POPSICLE, classic – og andre lækkerier til børneværeslet, såsom køkken, butik, værksted m.m.
Bliv inspireret på deres side, her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flokk HÅG Futu