Vores byggeprojekt #2

100BON

img_0059

Pssst. Husk du ligenu kan vinde lækre parfumer fra 100BON. Deltag på min instagram.

100BON, er det første franske parfume-mærke, der skaber 100% naturlige dufte.
100BON er innovationstænkende – både i form af deres naturlige fremstilling af dufte, men også af deres miljøbevidste engagement. Alle produkterne er nemlig genopfyldige og 100% genbrugelige. Hvilket egentligt også er meget favorabel. Da én refill-flaske på 200ml kun koster 530kr – hvilket vil sige, at man kan fylde sin 50ml flakse for blot 132,5kr? Èn 50ml flaske koster 360kr i vejledende pris. Man sparer altså en god sjat penge – samtidigt med man passer på miljøet. Hvor sejt er det ikke lige? Til refill flasken får man en lille tragt med, så det er nemt at genopfylde sine flasker.

Duftene er fremstillet i den kendte parfumeby Grasse i Frankrig – og med naturlige noter. Hvis du overvejer, at prøve 100BON – så vil jeg anbefale; Bergamotte & rose sauvage, kan bl.a købes her. Du kan købe én lille genopfyldig flaske på 10ml til 120kr – inden du springer ud i den helt store flaske. skaermbillede-2017-07-26-kl-14-16-03

Bergamotte & rose sauvage, er en udsøgt blomsterduft, som er både fyldig og let. Den bløde duft af pudrede kronblade kommer til udtryk i dejlige og subtilt krydrede gourmandnoter. Bergamot tilfører en sprudlende friskhed med en duft af blomster og urter – let, blød og original.

Indlægget er lavet i samarbejde med 100BON og Scandinaviancosmetics. Der gøres opmærksom på, at jeg har modtaget produkterne i gave – men holdningerne er som altid mine egne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores byggeprojekt #2