XELLENCE skincare

HH simonsen limited edition

img_0010

Fra gammel slidt GHD glattejern til HH simonsen drøm.

Jeg har fået fornøjelsen af, at teste føntørre og glattejern fra HH simonsen. Med mit 5år gamle og slidte GHD glattejern og billige føntørre fra fakta, så er jeg immervæk ikke særlig svær at imponere. Foruden den lækre farve, så er det en fornøjelse, at jeg nu kan føntørre mit lange og meget tykke hår uden, at få krampe i armen. Hvorfor har ingen fortalt mig, at en letvægs føntørre er et must-have?

HH simonsen lancerede for to måneder siden nogle af deres mest populære modeller i lækre limited edition forårsfarver: Wood Rose og Celadon. Ovenikøbet får man i flere af de nye limited edition pakker gratis tilbehør med, såsom hårclips og børste.

img_0006
BOSS føn med 2 x carbon clips & epic quick dry wet brush:
Professionel føntørrer med 2000 Watts power, som leverer en hurtig og effektiv føntørring. Takket være den seneste ion-teknologi, efterlader føntørringen et smukt resultat i form af et blødt, glansfuldt hår, der ikke kruser og med én vægt på kun 550gram foruden ledning, så er den især ideel til tykt hår.
Tørt hår på et øjeblik! Epic Quick børsten reducerer tørretiden med op til 30 procent. Dens unikke design sørger for en mere effektiv fordeling af varmen og man opnår derved en hurtigere føntørring.

img_0007
True divinity styler:
De teflon-coatede plader med tourmalin og olier er silkeglatte, hvilket giver et blankt og ensartet resultat. Styleren er klar inden for mindre end 10 sekunder og har indbygget temperaturregulering så den er let at justere.
Styleren gør mit hår så glat og ensartet og bedst af alt – så skal jeg kun over det én gang. Hvor jeg førhen med mit gamle ghd glattejern skulle glatte samme tot op til flere gange..

Alt i alt to produkter der leverer super kvalitet til en skarp pris.

Indlægget er lavet i samarbejde med AMAZE PR & COMMUNICATION og HH simonsen. Der gøres opmærksom på, at jeg har modtaget produkterne i gave – men holdningerne er som altid mine egne.

1 kommentar

  • Connie

    Sikke en flot føntørrer ! 🙂 Hvordan holder den i forhold til ridser m.m. Generelt hverdagsbrug.
    Jeg har selv den matte fra HH Simonsen, men den trænger til en afløser og overvejer en af deres LIMITED EDITION føntørrer denne gang

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

XELLENCE skincare