100BON

Fedtet hud? Nej tak!

FILORGA NCTF reserve mat, glo Skin Beuaty Mattifying primer og blotting paper – én hver fedtet huds drøm..

Indlægget er lavet i samarbejde med FILOGRA og glo Skin Beuaty. Der gøres opmærksom på, at jeg har modtaget produkterne i gave – men holdningerne er som altid mine egne..
OBS: glo Skin Beuaty hed førhen Glo minerals !

’Den kombinerede hud er som et pulsespil. Overskud af sebum i T-zonen kan give grove porer og skinnede hud, som ofte resultere i forekomst af urenheder, og en tendens til tørhed i resten af ansigtet’ – JEPS! Det er mig!

Jeg har den sidste måned testet NCTF reserve mat – og med stor begejstring. Jeg har været SÅ sindssyg træt af konstant have fedtet og skinnende hud. Kender i det, at fem minutter man har lagt sin make-up så er ens pande total fedtet og skinner? Men ved i hvad, jeg har fundet det perfekte ’nej-tak-til-hud-der-skinner’ kit.

img_0086

Kittet indeholder 3 elementer.

NCTF RESERVE mat fra Filorga
En creme til kombineret og hud med tendens til at skinne. Den balancerer talg produktionen, har en poresammentrækkende effekt og giver en mat finish. Jeg bruger den om morgenen under min primer.
NCTF er den nyeste serie fra Filorga. Serien består 4 produkter – og det unikke ved NCTF produkterne er, at hvert produkt i serien indeholder en meget høj koncentration af NCTF – og hvad svare til 1 flakon og er identisk med den dosis, som anvendes i en mesoterapi behandling (hvor man injicerer med små nåle for at opnå en forbedret hudkvalitet).

Mattifying Primer fra glo Skin Beauty.
En primer, jeg bruger under min make-up – for hindre at huden begynder at skinne. Den er meget drøj, så man skal ikke bruge særlig meget af gangen, hvilket gør tuben holder længe.

Blotting paper fra glo Skin Beauty.
Det ligner små stykker mad papir – men det er det ikke. Det er nemlig ’magisk’ papir, som man forsigtigt dupper på de fedtet områder, hvorved papiret suger fedtet til sig – UDEN at ødelægge ens make-up, og efterlader huden mat. Jeg bruger dem især, når jeg er på vagt – har travlt og sveder – for her kommer den skinnende hud stadig frem. De er uundværlige til håndtasken.
Prøv se én forskel på billederne.
Billede 1 er inden jeg har duppet – og billede nr 2 er efter jeg har duppet. Man kan tydelig se, at papiret suger fedtet til sig – uden at tage make-uppen af.
img_0083

img_0082

Fik, jeg sagt – at NCTF produkterne ingen ”alder” har– forstået på den måde, at den henvender sig til alle aldre og dertil kan serien anvendes med de øvrige produkter fra Filorgas serier, bla. bruger jeg selv Filorga Hydra – filler mat om aftenen. Cremen er en fugtbombe som mindsker udtørring og har en exfolierende effekt som modvirker tilstoppet porer. Derudover bruger jeg Filorga SCRUB AND MASK 2 gange ugentligt – for, at exfoliere de døde hudceller af.
img_0088

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100BON