Ambulancebehandler

Vores byggeprojekt #2

img_0036

Der gøres opmærksom på, at jeg som ambassadør for Sadolin, Pinotex og Eversfliser – har jeg modtaget produkter fra disse forhandlere i gave. Selve produktvalgt – og farve er ene og alene valgt udfra, hvad vi kan lide og ikke favoriseret af nogen art.

Der er sket meget de sidste par månender. Men ingen tvivl, så er vi absolut ikke ligeså hurtige som de total-entreprise huse, der pt bygges i området. Men, det er jo vilkårene ved selv-byg. Vi, eller Christian forventer huset er færdigt og klar til indflytning i uge 44.

Hvor langt er vi nået – og hvad mangler vi før vi er i mål?

Som, I kan se på ovenstående billede er huset blevet pudset og vinduerne sat i. Huset mangler stadig blive beklædt med cedertræs lameller – derudover skal hele huset males. Huset er egentligt blevet pudset med færdig-farvet puds, men det er ikke 100% ens i farven over det hele. Mureren kommer snart og pudser sokkel, så undertegnet efterfølgende kan få den malet. Til soklen, har vi valgt, stærk murmaling fra Sadolin (FN.02.57). skaermbillede-2017-07-26-kl-08-58-27

Sokkelfarven er mørkere end huset, og er sikker på de kommer til at stå godt til hinanden. Dertil, har jeg valgt træ maling fra Pinotex, til Vega’s legehus, i samme farvekode som soklen. Dog, er farverne ikke helt ens – da de “synes” forskelligt, afhængig af om det er træ, puds ect. Jeg er vild med det koncept, at dé farver man vælger fra Sadolin også fås i Pinotex. Det skaber en fin sammenhæng og harmoni.

Vi får en stor cedertræs terrasse – gangsti og indkørsel i belægningssten. Vi overvejer grå belægningssten i størrelse 30 x 120. Men, vi ikke helt sikre endnu.

Indvendigt, arbejdes der på højtryk for, at få beklædt alle vægge og lofte med gips. Og, så snart det er færdigt – så kan maleren komme igang. I køkkenalrum, stue og soveværelse skal vi have listeloft, og i de resterende rum skal vi have gipsloft.
Jeg overvejer, en gråvæg i stue eller soveværelse – eller måske begge rum. Jeg har forelsket mig i én af Sadolin’s forårskampagne farver, twilight grey (ON.00.33). Få masser lækker inspiration i Sadolin’s forårskampagne, her.
skaermbillede-2017-07-26-kl-09-13-53

Tanker – og ideer er der nok af. Det er jo næsten helt overvældende.

I alle rum pånær badeværelser og garage får vi sildebensparket. På badeværelser og garage får vi kliniker fra Evers Fliser, Factory i lysgrå. Se dem her..

…. OG HVAD MERE?
Køkken og bryggers fra Invita. Highline grebsløs i sort, og med sort laminat bordplade.
Hvidevare fra Miele. Touch ovn og indbygningskaffe maskine – uden greb.
Messing armatur fra Vola og quooker. Jeg dør de er flotte, især når de er blevet patineret.

Lidt billeder af byggeprocessen…
img_0043
img_0047
img_0050
img_0057
img_0055
img_0056
img_0039
img_0037

4 kommentarer

 • Ejhh hvor blev det hus bare fint, super lækkert hus, virkelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Så inspirerende blogindlæg, når man selv er igang med selv-byg!! Dog (desværre) ikke så langt som jer endnu, men derfor endnu mere inspirerende med jeres produktvalg! Håber, det er ok med lidt spørgsmål dertil 🙁 Hvilken plade beklæder I med under cedertræ? Det er svært at se farven på jeres vinduer – er de sorte, eller mørkegrå? Kender du navnet på produktet i har pudset med, og gerne farven?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kris

  Hvad har I valgt til badeværelserne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kimiefalk

   Grå factory klinker fra Evers. Inventar i hvid fra Invita. Messing armatur fra Vola 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ambulancebehandler